Látogatók

Sziasztok!

Örülök, hogy itt vagytok!
Remélem, kedvet tudok csinálni nektek az olvasáshoz, filmekhez, a színházhoz, és a koreai popkultúrához, s hogy tetszeni fognak a bejegyzéseim. Fontos számomra, hogy ti, akik az oldalon jártok, ne csak egy arctalan tömeg legyetek. Az oldal tényleg naplószerű, már olyan tekintetben véve, hogy tényleg az őszinte benyomásaimat írom le. Örülnék, hogy ha ti is részt vennétek benne, írnátok egy kommentet vagy e-mailt bármikor, ha egy téma felkeltette az érdeklődéseteket, ha egyetértesz velem, ha nem értesz egyet velem, ha tetszik az oldal, ha nem tetszik, ha észrevételed van, kérdésed, ötleted, kívánságod, hogy miről legyen még szó, plusz a ti ajánlásaitokra is kíváncsi vagyok. Erre nem azért van szükség, hogy növelje a statisztikai adatokat, hanem hogy élettel telivé váljon a blog, s hogy alapvetően egy kommunikatív közösséget alkothassunk, akiket a könyvek hoznak össze. Ha kritizálni akarsz, azt is megteheted, csak arra kérlek, legyen valami használható alapja, hogy javíthassak ott, ahol kell. Az utálkozókkal nagyon nem tudok mit csinálni. A maximum, amire képes vagyok, hogy felhőtlen időtöltést kívánok!

2017. október 29., vasárnap

Blogprojekt#3 - I. Halloween-i book tag

Miért hoz mindenkit lázba az október? Talán mert „már csak” 9 hónap van hátra a nyárig. Vagy mert max. március 15-én látunk ennél több fekete-fehér fényképet. Vagy mert itt az őszi szünet, amikor az utolsó napokra bőven kijut a borzongásból, és mikor nem mellesleg a könyvmolyoknak végre van idejük a könyveikre. Ez utóbbit kapcsolja össze a hatfős csapatunk a 3. Blogprojekttel! Az első napon egy Lili (Never grow up) által készített book taggel jövünk! J

Trick or treat
- egy könyv, ami tele van ármánnyal, csalással
Csalás és ármány – akkor Loki! J Állítom, hogy lekörözi még Zeuszékat is, ha ördögi tervekről van szó.
„– Mert amikor csak valami baj üt be, először mindig az jut eszembe, hogy Loki hibája. Ezzel sok időt megspórolok.(Északi mitológia)

Hotel Transylvania
- egy könyvbeli helyszín, ahol nem élnél
Ó, ezen nem is kell gondolkodni – Dublin! Nem lövöm le, miért, de …. -> 1:23
Jack Skellington
- egy karakter, aki csak segíteni akar, de az balul sül el
Lochan Whitely a Forbiddenből. SPOILER! (Higgy, nekem és semmiképpen ne olvasd el!) Szólt Kit tanárának az öccse tériszonyáról – és ez az életébe kerül! SPOILER VÉGE!

Oogie Boogie
- egy tipikus fönök karakter
Gyulus! Vagyis, bocsánat, Gyökér őrnagy. :D
„– Értettem. 
Gyökér átható pillantást vetett rá. – Nem tudom miért, Pinduri százados, de ahányszor maga elkezd egyetérteni velem, határozottan ideges leszek.” (Artemis Fowl 1.)

Halott menyasszony
- egy karakter, aki egy tragédia után talál rá a boldogságra
Az igazság az, hogy még nem tudom biztosan, mi lesz a sztori vége, de nagyon remélem, hogy Celaena számára jól alakulnak a dolgok. Nem hiszem, hogy épp úszik a boldogságban, amikor embereket belez ki vagy spontán öngyulladást produkál…

Cukorka
- egy jófiú/jókislány karakter
Reni az SzJG-ből. Ha mintadiákról vagy mintagyerekről van szó, mindig ő ugrik be. De szögezzük le, attól, hogy valakiről állandóan csak dicshimnuszt zengnek a tanárok vagy szülők, még nem biztos, hogy ő a tökéletes. Ezt azért mondom, mert sokban hasonlítok Renire, de annál nagyobb hazugságot el sem tudok képzelni, mint hogy ez lenne az ideális vagy a tökéletes. Nincs olyan, hogy tökéletes. Reni pl. befolyásolható, én meg szélsőséges és idegesítő vagyok. Bizony.
Természetfeletti lény
- egy lény, aminek szívesen a bőrébe bújnál Halloween estéjére
Jaj, lehet ennél nehezebb kérdést feltenni egy fantasy-rajongónak?? Most kicsit úgy érzem, meg vagyok lőve, gigászi küzdelmek folynak a koponyámban a vámpír, a tündér és a sellő között. Mondjuk, manapság nem egészen egyértelmű, mit is tekintünk vámpírnak, tündérnek vagy hableánynak. Szóval… legyen inkább a varázsló J. Varázserővel szinte bármi lehetséges. Még nem tudom, mihez kezdenék vele, de nem is gondolok bele, mert tuti, hogy elszaladna velem a fantáziám. J
Hókuszpók
- a kedvenc boszorkád vagy varázslód
Nálunk úgy harmadik-negyedik osztály környékén nagy sláger volt Thomas Brezina Fiúk kizárva! sorozata, többek között ő is tettestárs volt abban, hogy rövid időn belül könyvmollyá avanzsáltam.  Nagyon bírtam Tinkát és Lizit, ahogy próbálgatták a különféle hókuszpókuszokat, ahogy állandóan, de szeretetteljesen veszekedtek, ahogy mindent elszúrtak, de mindent helyrehoztak. Újabb nagy kedvenc Magnus Bane és Hermione Granger J.
Fekete macska
- egy balszerencsés karakter
Neville Longbottom – azt el kell is merni, hogy nem volt egy maradéktalanul tökéletes gyerekkora, ő volt az, aki mindig elbénáz valakit. De szerintem nem lehet nem szeretni, mindemellett egy bátor, tiszta szívű karakter, nem véletlenül foghatta a kezébe Griffendél kardját.

Jack O’Lantern
- egy karakter, aki boldogságot („fényt”) visz egy másik életébe

Haha, az elektromosság J… hoppacsek: McKenna a Michael Vey-ből. Mondjuk, Ostin a lány előtt is mintha egész jól ellett volna, de szerintem nagyon cukik így együtt, a Ragyogó és az Elektroklán egyik normális tagja.

***

A Blogprojektben, mint tudjátok, nem vagyok egyedül, kukkantsatok be a többiekhez is! J

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése